Webdesign, gazduire web, promovare web

Home   Termeni   Tarife   Parteneri   Site map   Contact

termeni si conditii

site web
gazduire site web
promovare site web
portofoliu webdesign
servicii contabilitate
program facturi
comenzi servicii web

Toate drepturile rezervate
MMIX SOFT EXPRESS

Contract pentru servicii web oferite online

    Document cu valoare de contract, este reglementat de prevederile legii contractului la distanta si cea a comertului electronic: ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la Distanta LEGE nr.365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic

Capitolul 1. Notiuni Introductive

Prezentul contract se incheie intre :
MMIX SOFT EXPRESS SRL administratorul site-ului www.host-express.eu , cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Arinilor, nr 11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului din Cluj-Napoca, sub nr. J12/641/2009, Cod Identificare Fiscala RO25298647, Cod IBAN: RO70BTRL01301202R70702XX deschis la Banca Transilvania
si
Client, ale carui date vor fi furnizate in formularul de inregistrare/comanda de pe site-ul nostru.
Prin accesarea site-ului detinut de MMIX SOFT EXPRESS SRL sunteti de acord si va obligati sa respectati in totalitate termenii documentului de mai jos asupra caruia se considera ca ati fost de acord.
In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii prezentului document, va rugam sa parasiti www.mmixsoft.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice acces al www.mmixsoft.ro, sau accesarea unui alt site detinut de MMIX SOFT EXPRESS SRL va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.
Prin "Comanda" se intelege cererea adresata catre MMIX SOFT EXPRESS SRL de catre o persoana fizica sau juridica prin care aceasta din urma solicita servicii web (web design,gazduire web, inregistrare domenii sau promovare web) prin intermediul site-urilor MMIX SOFT EXPRESS .
Prin "Client" se intelege orice persoana fizica sau juridica ce initiaza o comanda online pe site-urile noastre , indiferent prin intermediul carui domeniu detinut de societatea noastra s-a ajuns in platforma de inregistrare.
Prezentul document defineste cadrul in care MMIX SOFT EXPRESS SRL este de acord sa furnizeze produse si servicii Clientului, si reprezinta un acord intre MMIX SOFT EXPRESS SRL si Client, astfel incat utilizarea serviciilor prestate de MMIX SOFT EXPRESS SRL presupune acceptarea si conformarea Clientului la termenii prezentului Contract.

Capitolul 2. Obiectul si valoarea contractului

Obiectul contractului il constituie furnizarea de servicii web (web design,gazduire web, inregistrare domenii sau promovare web) de catre MMIX SOFT EXPRESS SRL catre CLIENT, in urmatoarele conditii:
a) Descrierea serviciilor va fi afisata permanent pe site-ul nostru www.mmixsoft.ro
b) Tarifele aferente serviciilor sunt afisate pe site-ul nostru, putand fi insa modificate fara o notificare in prealabil a clientului.
La cererea de inregistrare a domeniilor, Clientul se obliga sa respecte conditiile impuse de registrari(Compania care are logistica si dotarea necesara si este licentiata pentru a inregistra nume de domenii) dupa cum urmeaza:
- Politica inregistrare domenii internationale
- Regulile de Inregistrare pentru Domenii.ro.
- Contractul de inregistrare pentru Domenii.ro.
La pachetele de gazduire, clientul nu va utiliza spatiile web in scopuri ilicite si nu va utiliza generatoare de trafic. La pachetele de promovare web, clientul va pune la dispozitia MMIX SOFT EXPRESS SRL informatiile solicitate si necesare pentru promovarea web conform comenzii efectuate.
In realizarea site-urilor web, clientul este unic raspunzator asupra corectitudinii informatiilor afisate in site. Valoarea contractului este suma inscrisa in factura proforma emisa automat, fiind mentionat si ciclul de plata.

Capitolul 3. Durata contractului

Prezentul contract intra în vigoare in momentul primirii comenzii online a Clientului prin intermediul formularului de comanda de pe siteul www.mmixsoft.ro , fiind valabil 12 luni, si se prelungeste automat prin tacita reconductiune pentru intervale de timp de cate 12 luni, daca nici una dintre parti nu ataca prezentul contract cu minimum 15 zile inainte de data expirarii lui.

Capitolul 4. Comenzi, modalitati si termene de plata

Comenzile se vor face numai online, accesand adresa web http://www.mmixsoft.ro/comenzi.php. Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor si sau/produselor comandate in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate.
Clientul are obligatia sa introduca in formularele de comanda date complete, corecte si reale, neindeplinirea acestei obligatii atragand dupa sine anularea comenzii .
MMIX SOFT EXPRESS SRL nu poate fi sub nici o forma facuta raspunzatoare pentru neplacerile ce pot fi cauzate de furnizarea de catre Client a unor date care nu sunt complete, corecte si reale. Prin bifarea casetei "Am citi si sunt de acord cu Termenii si conditiile" si apasarea pe butonul "Trimite", beneficiarul declara ca a furnizat date corecte, complete si actuale si ca este de acord cu termenii acestui acord. Dupa finalizarea comenzii o factura proforma in format electronic este emisa in 24 ore si se trimite catre adresa de e-mail introdusa in formularul de inregistrare iar o versiune pe suport fizic se poate furniza Clientului la cererea acestuia. Factura proforma contine toate informatiile necesare efectuarii platii pentru serviciul sau produsul comandat. Aceasta factura proforma nu are valoare contabila. Plata se va efectua catre MMIX SOFT EXPRESS SRL, in termen de 5 zile lucratoare de la emiterea facturii proforma, in contul RO70BTRL01301202R70702XX deschis la Banca Transilvania Cluj.
Ne rezervam dreptul de a suspenda orice comanda dupa trecerea a 5 zile lucratoare fara ca plata datorata sa fi fost efectuata sau daca datele introduse sunt suspecte.
Preturile din prezentul acord sunt exprimate in lei (RON), in valoare neta (TVA neinclus). Preturile afisate in site in timpul procedeului de comanda sunt exprimate in EURO, factura generata fiind exprimata in RON calculata la cursul BNR din data facturii proforme. Emiterea facturii fiscale se va face dupa confirmarea platii facturii proforma si va fi expediata catre Client prin e-mail nu mai tarziu de ziua de 15 a lunii urmatoare lunii in care a fost efectuata plata. Inceperea furnizarii serviciului de gazduire web catre Client si/sau inregistrarea, rezervarea sau prelungirea domeniului web comandat sau a altui serviciu web comandat de catre Client se face in 48 de ore de la intrarea sumei (integral sau partial) datorate in contul IBAN mentionat mai sus, si nu mai tarziu de 30 zile .
Clientul este de acord sa achite contravaloarea serviciilor prestate de MMIX SOFT EXPRESS SRL in avans fata de perioada de timp in care acestea sunt furnizate, sau in cazul in care va efectua o plata partiala pentru factura proforma emisa de MMIX SOFT EXPRESS SRL pentru servicii de creare web, clientul se obliga sa efectueze plata integral pana la momentul in care MMIX SOFT EXPRESS SRL finalizeaza prestarea serviciilor mentionate pe factura proforma emisa catre beneficiar, beneficiarul neputand insa intarzia plata integrala mai mult de 15 zile de la data emiterii facturii proforme.

Capitolul 5. Drepturile si obligatiile partilor

a) Drepturile si obligatiile MMIX SOFT EXPRESS SRL
MMIX SOFT EXPRESS SRL se obliga sa asigure, in functie de comanda emisa de catre beneficiar :
1.rezervarea si inregistrarea de domenii web, in cazul inregistrarii de domenii web;
2. gazduirea web , furnizand clientului pachetul de gazduire comandat cat si datele de acces la acesta - in cazul comenzii unui pachet de gazduire ;
3. servicii web design
4. promovarea site-ului clientului conform specificatiilor din comanda primita;
MMIX SOFT EXPRESS SRL se obliga sa asigure confidentialitatea parolelor de acces ale Clientului si sa remedieze problemele de natura tehnica ce impiedica functionarea normala a serviciului de gazduire web si care revin atributiilor MMIX SOFT EXPRESS SRL (probleme tehnice ale serverului, configurari incorecte realizate de MMIX SOFT EXPRESS SRL, aspecte necorespunzatoare cu cele prezentate in acest contract).
MMIX SOFT EXPRESS SRL nu are dreptul sa modifice web site-ul Clientului fara solicitarea acestuia, orice modificare de web design presupunand un cost din partea clientului.
MMIX SOFT EXPRESS SRL are dreptul de a inceta prestarea serviciului in cazul neplatii facturilor in termen de 10 zile lucratoare de la emiterea acestora sau a nerespectarii conditiilor contractului de catre Client.
MMIX SOFT EXPRESS SRL se obliga in realizarea site-urilor web in conformitate cu solicitarea initiala a clientului prin efectuarea Comenzii online, sau prin comenzi emise prin e-mail.
MMIX SOFT EXPRESS SRL nu este raspunzatoare de :
defectiuni de orice natura (ce sunt independente de noi) a serverelor - in cazul gazduirii web,
de refuzul inregistrarii domeniilor web - in cazul in care nu sunt respectati termenii de inregistrare a domeniilor ,
de modificarea solicitarilor pe parcursul dezvoltarii de site-uri web si care nu pot fi realizate sau nu fac parte din serviciile solicitate initial.
In cazul inregistrarii domeniilor .ro, MMIX SOFT EXPRESS SRL nu va restitui clientului contravaloarea incasata pentru inregistrarea de domenii .ro. Deasemenea, in cazul in care sunt inregistrate domenii internationale, MMIX SOFT EXPRESS SRL nu va putea restitui contravaloarea domeniilor facturate si incasate. Clientul este unic raspunzator de alegerea si corectitudinea denumirii adreselor web cat si asupra continutului afisat in paginile web afisate pe domeniile detinute de el.
In cazul in care sunt facturate si incasate servicii web, contravaloarea serviciilor nu va fi restituita de catre MMIX SOFT EXPRESS SRL sub nici o forma, daca au fost prestate serviciile catre respectivul beneficiar. In cazul in care Beneficiarul efectueaza plata in avans pentru servicii care urmeaza a fi prestate de catre MMIX SOFT EXPRESS SRL insa pana la finalizarea furnizarii serviciilor, Beneficiarul din diverse motive nu mai doreste serviciile comandate , MMIX SOFT EXPRESS SRL va restitui catre beneficiar suma incasata, minus un procent de 15% din valoarea totala - reprezentand cheltuieli intervenite in prestarea respectivelor servicii***.
***valabil pentru servicii web design
b) Drepturile si obligatiile Clientului.
Clientul are dreptul de a semnala eventualele nereguli sau erori care impiedica buna functionare a site-ului, si care tin de gazduirea acestuia.
Clientul nu poate transfera drepturile si/sau obligatiile ce ii revin prin prezentul contract fara acordul scris al MMIX SOFT EXPRESS SRL, iar noul Client va trebui sa accepte in scris indeplinirea obligatiilor contractuale fata de MMIX SOFT EXPRESS SRL. Clientul este responsabil pentru actualizarea informatiilor de contact din panoul de control clienti, atunci cand este necesar. Noi nu putem fi trasi la raspundere pentru confuzii intervenite in comunicare ca un rezultat direct al neefectuarii de catre Client a actualizarilor necesare, sau daca acesta nu a apelat la firma noastra pentru respectivele modificari.
Clientul se obliga sa nu foloseasca serviciul de gazduire web furnizat de MMIX SOFT EXPRESS SRL sub nici o forma si in nici o circumstanta pentru gazduirea, comunicarea de, referirea la sau directionarea catre nici unul (una) din urmatoarele :
- Nuditate, pornografie, orice imagine sau text cu continut sexual sau obscen
- Violarea unui drept de autor sau al oricarui alt drept al oricarei terte parti
- Amenintari, abuz, hartuire, declaratii calomnioase
- Activitati ilegale cum ar fi: phishing, spoofing, proxy, hacking, sniffing, identity theft, warez (mp3, avi, muzica, filme,programe/software fara a detine drept de autor si/sau distributie), etc.
- Orice imagine sau text menit sa incurajeze sentimentul de ura
- Colectarea de informatii personale pentru utilizarea in scopuri ilegale
- Websiteuri cu Sisteme MLM (multi level marketing) - Jocuri Piramidale
- Sisteme Topsite sau Ranking
- Orice continut considerat de MMIX SOFT EXPRESS SRL ca fiind daunator
Trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate pentru promovarea oricarui site, serviciu sau produse,prin serverele de web hosting oferite de MMIX SOFT EXPRESS SRL sau prin serverele unor terti pentru promovarea oricarui site gazduit de MMIX SOFT EXPRESS SRL va avea ca si consecinta suspendarea sau anularea contului de gazduire al Clientului, fara restituirea sumei platite pentru gazduire.
Serviciul de gazduire web poate fi intrerupt fara notificare prealabila in cazul in care Clientul utilizeaza urmatoarele scripturi, programe sau servicii pe serverele oferite spre gazduire de catre MMIX SOFT EXPRESS SRL:
- IRC (mirc, mirc bots, etc)
- Anonimizator
- Chat room-uri fara a include scripturile standard din panoul de control
- gazduire e-mail gratuit
- free download si/sau free upload (download si/sau upload gratuit)
- hub-uri peer 2 peer (DC++, etc)
- audio/video streaming sau orice fel de real-time streaming cum ar fi radiourile online
- orice fel de jocuri online
- servere de jocuri
- stocarea de fisiere (ex.: filme, fisiere mp3, arhive, poze personale, fisiere de back-up, fisiere .exe sau alte fisiere care nu au legatura cu siteul Clientului sau nu sunt folosite in cadrul siteului, etc).
Clientul este de acord sa aiba o conduita adecvata in relatia cu personalul MMIX SOFT EXPRESS SRL, sa nu solicite suport tehnic atunci cand nu este cazul, sa nu solicite in mod repetat solutionarea unor probleme inexistente sau care nu depind de MMIX SOFT EXPRESS SRL, in caz contrar, contul de gazduire sau serviciul furnizat poate fi suspendat fara notificare prealabila.
Clientul este de acord sa nu foloseasca excesiv resursele serverului. In cazul in care contul de gazduire web al Clientului utilizeaza o cantitate mult prea mare de resurse (memorie, procesor,etc.), MMIX SOFT EXPRESS SRL poate lua masuri de corectie prin inchiderea de procese, dezactivarea si/sau suspendarea contului de gazduire, etc., pentru a mentine stabilitatea si in general buna functionare a serverului.
In unele cazuri conturile sunt suspendate automat, de catre scripturi/programe de control si monitorizare instalate pe server, fara interventie umana, cand se atinge limita resurselor alocate.
Clientul poate sa solicite imbunatatirea pachetului sau marirea resurselor pe care le are alocate , prin comanda unui pachet de hosting superior, pentru a evita suspendarea contului de gazduire web.
Constituie responsabilitatea Clientului sa ne contacteze din timp pentru a solicita imbunatatirea pachetului pentru a evita astfel suspendarea contului pentru depasirea resurselor alocate.
Modificarea pachetului actual al clientului catre un pachet marit, se face prin plata integrala a contravalorii noului pachet.

Capitolul 6. Politica de confidentialitate

MMIX SOFT EXPRESS SRL poate solicita Clientilor urmatoarele date: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare, cod numeric personal, numar de telefon, numar de fax, numele si forma juridica in cazul persoanelor juridice, numarul de inregistrare la Registrului Comertului, Codul Fiscal sau Codul Unic de Inregistrare.
MMIX SOFT EXPRESS SRL poate colecta urmatoarele date de la vizitatorii siteului http://www.mmixsoft.ro, ora de acces,durata vizitei, adresa IP, browser-ul folosit, ISP hostname.
MMIX SOFT EXPRESS SRL poate folosi datele solicitate Clientilor pentru intocmirea unor contracte sau pentru intocmirea facturilor fiscale pentru produsele si serviciile furnizate catre Client.
In cazul in care un Client al MMIX SOFT EXPRESS SRL comanda prin intermediul siteului http://www.mmixsoft.ro, inregistrarea, rezervarea sau prelungirea unui domeniu web,va fi necesara furnizarea datelor Clientului unor terte parti cum ar fi: Internet Corporation For Assigned Names and Numbers -ICANN - pentru domenii internationale, Reteaua Nationala de Calculatoare (RNC) - pentru domenii avand extensia ".ro".
MMIX SOFT EXPRESS SRL garanteaza confidentialitatea informatiilor. Informatiile Clientului pot fi accesate de Clientul respectiv si de catre MMIX SOFT EXPRESS SRL pe baza unui username si a unei parole care difera de la client la client. Politica de confidentialitate MMIX SOFT EXPRESS SRL este in conformitate cu prevederile legilor in vigoare.

Capitolul 7. Raspunderea limitata

MMIX SOFT EXPRESS SRL nu poate fi considerata responsabila pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru sau in cazul problemelor survenite la servere din cauza atacurilor hackerilor, a dezastrelor naturale, problemelor tehnice sau orice problema survenita fara vointa noastra. Aceasta prevedere include si daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.
Clientul este de acord sa garanteze si sa considere MMIX SOFT EXPRESS SRL nevinovata in legatura cu orice pretentii, daune, incluzand, fara a se limita la acestea, daunele cauzate tertilor, rezultate ca si consecinta a utilizarii serviciilor cauzatoare de daune Clientului.

Capitolul 8. Incetarea contractului

Contractul se poate rezilia cu acordul ambelor parti, in termenul de valabilitate, fara plata de daune, daca au fost achitate integral obligatiile.

Capitolul 9. Dispozitii finale

MMIX SOFT EXPRESS SRL isi rezerva dreptul de a modifica prezentul document, acest lucru insa nu constituie motiv Intemeiat pentru incetarea relatiilor contractuale de catre Client si nici pentru refuzarea platii serviciilor prestate de MMIX SOFT EXPRESS SRL. MMIX SOFT EXPRESS SRL nu va fi responsabil pentru informatiile afisate pe site-ul Clientului. Responsabilitatea pentru Aceste informatii apartine exclusiv Clientului.
In cazul incetarii serviciilor ca urmare a nerespectarii contractului de catre Client, MMIX SOFT EXPRESS SRL nu este responsabil cu despagubirea Clientului pentru platile efectuate.
Prevederile prezentului contract sunt guvernate de legea romana iar partile se angajeaza irevocabil sa recunoasca jurisdictia exclusiva a acesteia în caz de litigiu.
Orice neintelegeri rezultand din derularea prezentului contract se vor solutiona pe cale amiabila. In situatia in care nu se ajunge la o solutie pe aceasta cale, partile se vor adresa instantelor romanesti competente.
Clientii trebuie sa tina cont de faptul ca prin incalcarea prezentelor prevederi pot raspunde penal sau civil in fata legii.
Orice comanda lansata catre MMIX SOFT EXPRESS SRL presupune acceptul dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor enumerati in acest document.
SC MMIX SOFT EXPRESS SRL
Data ultimei actualizari:
01 aprilie 2009

inceput

 

  servicii web  |  webdesign  |  hosting si intretinere  |  promovare web  |  optimizare web  |  portofoliu  |  servicii contabilitate  |  program facturi
comenzi  |  termeni si conditii  |  tarife  |  site map  |  parteneri  |  contact