Webdesign, gazduire web, promovare web

Home   Termeni   Tarife   Parteneri   Site map   Contact

promovare web

site web
gazduire site web
promovare site web
portofoliu webdesign
servicii contabilitate
program facturi
comenzi servicii web

Toate drepturile rezervate
MMIX SOFT EXPRESS

Dupa ce etapa de realizare a sitului web s-a incheiat, iar acesta este online, sunt necesari o serie de pasi pentru ca siteul companiei dumneavoastra sa fie accesibil unui public tinta cat mai larg. Pentru aceasta va punem la dispozitie o serie de tehnici de promovare web:

SEO (optimizare pentru motoarele de cautare)
Optimizarea sitului pentru motoarele de cautare are drept scop asigurarea unei pozitii cat mai bune in motoarele de cautare (Google, Yahoo, MSN), lucru care va atrage pentru pagina dumneavoastra web un trafic bun.
Optimizarea codului sursa al web siteului (meta tag-uri, titluri pagini, descriere, cuvinte cheie, linkuri interne in web site, tag-uri pentru imagini, etc) este esentiala pentru o accesare cat rapida dupa cuvinte cheie specifice domeniului de activitate. Potentiali clienti ajung pe site in urma unor cautari specifice. Astfel veti beneficia de cresterea numarului de vizitatori, o mai buna pozitionare in motoarele de cautare, cu impact direct asupra numarului de utilizatori din cadrul publicului tinta.
SEM (Marketing pe motoarele de cautare)
Marketingul pe motoarele de cautare cuprinde o serie de metode prin care un website poate obtine pozitionari cat mai bune pe motoarele de cautare, sau cu alte cuvinte, rezultate cat mai relevante pentru anumite cuvinte cheie, dar si devansarea siturilor concurente in motoarele respective, precum si ca trafic exprimat in numar de vizitatori unici. Printre cele mai folosite instrumente SEM sunt: Google AdWords, Microsoft adCenter si Yahoo! Search Marketing. In Romania, cel mai mare impact il are Google AdWords.
Campanii AdWords
Google AdWords este o metoda rapida si simpla de a face publicitate pe Google si pe site-urile de publicitate partenere ale acestuia. Anunturile AdWords sunt afisate alaturi de rezultatele de cautare pe Google, ca si pe site-urile de cautare si de continut din Reteaua Google aflata in continua dezvoltare.
Inscriere in directoare specializate
Aceste directoare sunt portaluri (situri) specializate pe anumite domenii de activitate (ex. industria auto, medicala, etc.), tipuri de servicii oferite. De obicei, cu cat aceste directoare sunt mai relevante, listarea se face in schimbul unui abonament, a carui valoare creste in functie de facilitatile oferite: listare simpla, preferentiala, spatii speciale, pagini intregi destinate unei inscrieri.
Webmarketing (analiza piata/target)
Marketingul web este o solutie completa de promovare, care presupune, pe langa promovarea prin una sau mai multe dintre metodele mentionate anterior, o etapa anterioara ce consta in analiza pietei, analiza business-ului de promovat si concurentei, precum si analiza publicului tinta.

 
Pachet promovare1

Inscriere in 50 anunturi web in ficare zi timp de o luna.
30 euro

    
Pachet promovare2

Inscriere in 50 de directoare web romanesti.
35 euro

    
Pachet promovare3

Inscriere in 100 de directoare web romanesti.
60 euro

    
Pachet AdWords

Optimizare SEO si campanie Google AdWords pentru 3 cuvinte.
Tarif: 30% din costul perceput de Google (euro)

    
 

  servicii web  |  webdesign  |  hosting si intretinere  |  promovare web  |  optimizare web  |  portofoliu  |  servicii contabilitate  |  program facturi
comenzi  |  termeni si conditii  |  tarife  |  site map  |  parteneri  |  contact